Stof afzuiginstallatie

Sluit brand- en explosiegevaar uit met de natwerkende stof afzuiginstallatie van Q-Fin. Tijdens het slijpen van metalen zoals RVS, staal of aluminium, ontstaan er kleine deeltjes (stof). Om schadelijke gevolgen te voorkomen heeft Q-Fin een systeem ontworpen voor het afzuigen van dit slijpstof. De afzuiginstallatie WES van Q-Fin is een stof afzuiginstallatiesysteem dat volledig uit RVS is opgebouwd. Het is natwerkend en zorgt ervoor dat slijpstof veilig wordt afgezogen zonder drukverlies. Volgens Q-Fin de meest veilige, makkelijke en duurzame manier voor stofafzuiging.

STOF AFZUIGINSTALLATIE VAN Q-FIN

Brandgevaar is uitgesloten met het natwerkende afzuigsysteem WES. De WES, ook wel Wet Extraction System, is een slijtvaste constructie gemaakt van RVS. Het heeft een onderhoudsvriendelijke filterinstallatie en is ontwikkeld voor een duurzame manier van slijpstof afzuiging. De WES is geschikt voor verschillende metalen: RVS, aluminium en staal. Bij de stofafzuiging blijft het slijpstof onder water waardoor er geen explosieve gassen kunnen ontstaan. Hierdoor worden brand- en explosiegevaren uitgesloten. Daarnaast is de WES ook geschikt voor het afzuigen van slijpstof van materialen die bij bewerking vonken en/of vettig zijn en dus makkelijk ontbranden. Bekijk de productflyer voor overige technische specificaties.

Q-Fin heeft veel kennis en ervaring in het ontwikkelen, bouwen en leveren van oplossingen in verschillende metaalbewerkingsprocessen. Hierdoor staat Q-Fin bekend als beste in Europa. Wij helpen onze klanten graag het verschil te maken en verleggen samen de grenzen. Onze machines zijn de nieuwe norm en een echte toevoeging aan een hoogwaardig en esthetisch machinepark. Innovatie zit in ons DNA en we zijn altijd op zoek naar optimalisatie.

Bekijk onze machines!

Afspraak maken bij Q-Fin

Ben je benieuwd welke oplossingen wij nog meer bieden? Misschien heb je een andere vraag of wil je onze stof afzuiginstallatie of andere machines eens in onze showroom komen bekijken. Dit is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag je vragen of plannen een afspraak in.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl