Stofafzuiging

Stofafzuiging

Afzuigsystemen met natfilter

De volledig uit RVS opgebouwde afzuiginstallatie WES van Q-Fin is een natwerkend systeem waarmee slijpstofstof van o.a. RVS, staal en aluminium afgezogen kan worden zodat brand en explosiegevaar wordt uitgesloten. Volgens Q-Fin de meest veilige, makkelijke en duurzame manier om slijpstof af te zuigen. Met de WES3000 of de WES6000 geen slijpstof meer in de lucht en/of werkomgeving.

De WES is door Q-Fin ontwikkeld om slijpstof veilig en zonder drukverlies af te zuigen.

Samen voor de beste handlingoplossingen

Q-Fin excelleert in het bieden van geavanceerde handlingoplossingen voor onze ontbraammachines. Ons aanbod omvat (retour) transportbanden, robotische systemen en een draaistation. Deze oplossingen optimaliseren de workflow, verminderen de arbeidskosten en garanderen hoogwaardige ontbraming bij staal, aluminium en roestvrij staal. Verbeter de afwerking van uw metalen componenten met Q-Fin.

Contact

Waarom stofafzuiging met Q-Fin?

  • Slijtvaste constructie uit RVS
  • Onderhoudsvriendelijke filterinstallatie
  • Voorkom brand en explosiegevaar
  • Meest duurzame manier om slijpstof af te zuigen

Onze oplossing voor Stofafzuiging

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak