Metaalbewerkingsmachine

Met een metaalbewerkingsmachine van Q-Fin kies je voor een effectieve manier van metaalbewerking. Zorg ervoor dat bramen en andere oneffenheden worden weggewerkt, zodat je producten er mooier uitzien, veiliger en duurzamer zijn door de verbeterde kwaliteit van het werkstuk.

Q-Fin heeft oplossingen voor ontbramen, afronden, finishen en meer. Bekijk wat Q-Fin kan betekenen voor jouw bedrijf.

Q-Fin’s Ontbraammachine / afbraammachine F1200-2

Bekijk onze machines

Werken met metaalbewerkingsmachines van Q-Fin

Q-Fin produceert machines voor de nabewerking van metaal die veilig, effectief en innovatief zijn. Onze machines zorgen voor mooie resultaten en doen dit ook op een manier die minder inspanning vereist dan werken met de hand. Elke metaalbewerkingsmachine in ons assortiment is tot in de puntjes uitgewerkt. Of het nu gaat om metaal finishing, staal bewerking of je hebt een machine nodig als een breedbandschuurmachine of borstelmachine voor metaal, Q-Fin biedt het allemaal.

Daarnaast ontwikkelt, bouwt en levert Q-Fin nog meer oplossingen. We hebben allround machines, semi-automatische machines en handling solutions. Al onze machines zijn gemaakt om je producten veilig en mooi af te werken, zonder dat het onnodige tijd of kracht kost. Meer weten over onze oplossingen? Bekijk het assortiment op onze website of neem contact met ons op als je meer informatie wilt ontvangen.

We hebben veel kennis en ervaring in huis en dit zetten we in om onze machines nóg beter te maken. Dit is te merken aan de kwaliteit van onze machines. De oplossingen van Q-Fin zijn tijds- en kostenbesparend, zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze metaalbewerkingsmachine, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over de werking van deze, of een van onze andere efficiënte machines.

Als je liever langs wilt komen in onze showroom om de machines te bekijken, kun je een afspraak maken want je bent van harte welkom.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl