BORSTELMACHINE METAAL

Met de juiste borstelmachine voor metaal zorg je ervoor dat alle producten er goed uitzien, veilig en bruikbaar zijn. Het wegwerken van bramen is een belangrijk onderdeel van het bewerkingsproces. Wanneer er bramen op een product zitten, kan dit ervoor zorgen dat er geen verdere nabewerkingen mogelijk zijn. Daarnaast kunnen bramen voor onveilige situaties zorgen. Om deze reden is het belangrijk dat je een goed functionerende machine gebruikt. Bij Q-Fin delen we graag onze kennis en geven advies over welke metaalbewerkingsmachine het best bij jouw werkstuk past.

Borstelmachine metaal van Q-Fin

Bij Q-Fin hebben we een ruim assortiment aan verschillende machines om metaal te bewerken. Deze afbraammachines zijn onmisbaar in een productieproces. Bij de productie of bewerking van metaal ontstaan altijd wel bramen. Dit is een vervelend bijproduct dat voor onveilige en onwerkbare situaties kan zorgen. Om deze reden is het belangrijk dat je beschikt over een goede borstelmachine voor metaal. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het optimaliseren en bewerken van producten. De machines van Q-Fin voldoen aan deze eisen, wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en nauwkeurig te werk kunnen gaan. Met onze machines bieden we een kost-efficiënte manier om af te rekenen met oneffenheden en dat ook nog eens op een gebruiksvriendelijke manier.

Bekijk onze machines

Meer oplossingen van Q-Fin

Bij Q-Fin bieden we oplossingen voor verschillende uitdagingen. Bijvoorbeeld onze machines voor metaal of RVS-finishing. Deze machines zorgen ervoor dat de bewerking heel nauwkeuring gebeurt. Denk hierbij aan het verwijderen van oneffenheden, bramen, ruwe randen en andere ongewenste kenmerken van het oppervlak. Met de juiste afwerking vergroot je de kwaliteit, veiligheid en visuele aantrekkelijkheid van het product.

We kunnen ons voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt over onze borstelmachine voor metaal of een van onze andere machines. Neem gerust contact met ons op en onze deskundige medewerkers helpen je graag. Je bent ook altijd welkom in onze showroom, waar je de machines in werking kunt zien.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl