TopGrinder

De beste handbediende machine inzetbaar voor het ontbramen, afronden, slijpen en polijsten van metalen delen.

bullet bullet bullet

Manuele finish-machine

De TopGrinder van Q-Fin is een handbediende ontbraammachine die geschikt is voor diverse nabewerkingen van metalen delen waaronder ontbramen, slijpen, kantafronden, slakken verwijderen en polijsten. Met de TopGrinder kunt u prijsgunstig semi-automatisch ontbramen. Q-Fin maakt het met deze machine mogelijk om met lichte inspanning een hoge kwaliteit afronding te realiseren, eenvoudig bramen weg te slijpen en zelfs hoogglans te polijsten. De TopGrinder is ergonomisch gebouwd, robuust uitgevoerd en bijzonder veilig door de tweeknops handbediening.

De TopGrinder is door Q-Fin ontwikkeld om plaatdelen semi-automatisch na te bewerken.

Metaalcenter Driessen kiest Q-Fin

“Vandaag vond de grote wisseltruc plaats bij Metaalcenter Driessen B.V. De firma Q-Fin B.V. kwam onze oude schuur/afrondmachines en natte afzuigingen vervangen door 3 nieuwe exemplaren. Door middel van het handvriendelijk aanleveren van uw producten, worden ook deze weer een genot om mee te werken binnen uw organisatie.

Tevens zorgt een “kantafronding” voor een betere hechting van een lak of coating. Dit in combinatie met onze oxidehuid vrije producten (staal tot en met 12mm oxidehuid vrij), de perfecte oplossing voor een strak gelakt resultaat! Een stukje training in bedieningsgemak en onderhoud hoort er uiteraard ook bij. Door deze training zijn we weer even opgefrist en bijgespijkerd in verband met de nieuwe mogelijkheden. Wij zijn er weer klaar voor! Vanaf morgen weer volle bak in productie. Al met al een prachtig setje om te zien en een genot om mee te werken!”

– Antal Driessen
Eigenaar bij Metaalcenter Driessen B.V.

Specificaties

• Mobiele en compacte opstelling
• Standaard met vacuüm-systeem 2,2 kW
• Optioneel met 2 of 4 elektromagneten
• Voorzien van 2 slijpkoppen
• Beugel met dubbele handbediening (CE markering)
• Werkstuk breedte: max. 780 mm / lengte onbeperkt
• Aansluitwaarde machine: 400 V, 50 Hz, 10 A, 6 kW
• Afmetingen: 1435 x 1100 x 1510 mm (L x B x H)

445 KG
Download productflyer Download technische specificaties

Klaar om ook fijner en sneller te werken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demo.