Richtingloos

Richtingloos

"Een multi-directionaal slijppatroon aanbrengen op een oppervlak"

Richtingloos finishen van metalen plaatdelen verwijst naar het proces waarbij de oppervlakken van metalen plaatdelen worden afgewerkt zonder een specifieke, waarneembare textuur of lijnrichting. In plaats van duidelijke lijnen of groeven, heeft het oppervlak een gelijkmatige, egale uitstraling.

Richtingloos finishen is ideaal voor toepassingen waarbij geen duidelijke lijnen of patronen gewenst zijn en daardoor de plaatdelen in alle mogelijke richtingen gebruikt kunnen worden. Vaak wordt deze zogenoemde dwarrel finish gebruikt onder de architecten en machinebouwers.

Samen voor de beste richtingloze finish oplossing

Q-Fin heeft een enkeling innovatieve finishing machines ontworpen waarmee u moeiteloos een richtingloze afwerking op uw metalen plaatdelen kunt realiseren. Door gebruikt te maken van de Multibrush borstels kunt u volautomatisch een richtingloze finish in een doorgang realiseren.

Contact

Waarom richtingloos met Q-Fin?

  • Constante richtingloze finish kwaliteit
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • In alle richtingen plaatdelen gebruiken

Onze oplossing voor Richtingloos

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak