Polijsten

Polijsten

"Glad en glanzend maken van metalen plaatdelen"

Het polijsten van metalen plaatdelen verwijst naar het proces waarbij de oppervlakken van metalen plaatdelen glad en glanzend worden gemaakt door middel van wrijving en schuring met behulp van polijstmiddelen. Hiervoor wordt het oppervlak eerst stapsgewijs glad geslepen met steeds fijnere slijpmiddelen.

Dit proces heeft als doel om eventuele oneffenheden, krassen, oxidatie, en andere onregelmatigheden op het oppervlak te verwijderen. Het resultaat is een hoogglanzend en spiegelend oppervlak dat esthetisch aantrekkelijk is.

Samen voor de beste oplossing in Polijsten

Q-Fin heeft meerdere machines waarmee u de stappen in aanloop naar het polijsten, het fijnslijpen, volautomatisch kunt doorlopen. Voor de laatste stap, het polijsten van metalen plaatdelen, zijn onze TopGrinder en ProGrinder uitermate geschikt.

Contact

Waarom polijsten met Q-Fin?

  • Eenvoudig halfautomatisch polijsten
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Volautomatisch fijnslijpen voor polijsten

Onze oplossing voor Polijsten

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak