Polijstmachine

Met de wetenschap dat veel bestaande polijstmachines kleine metalen werkstukken niet goed kunnen bewerken hebben we onze ontbraammachines ontworpen. Behalve een polijstmachine biedt Q-Fin oplossingen voor ontbramen en slijpen van kleine werkstukken. Alles onder die 150 x 150 mm is niet goed te doen op bredere polijstmachines. Onze ontbraammachine is een grote polijstmachine maar dan enkele malen terug geschaald. Hierdoor zijn werkstukken van 20×20 mm ineens heel groot en is in verhouding 15×15 mm de kleinste maat. 10×10 is zelfs mogelijk wanneer het werkstuk niet te dik is. Tot 3 mm dik gaat 10×10 mm probleemloos.

Doordat de verhoudingen door het terug schalen veel beter kloppen is de kracht van het vacuüm ook veel hoger bij de machine van Q-Fin, en worden de werkstukken tijdens transport ook echt vastgehouden. Voor langere werkstukken is de polijstmachine ook nog eens extra uitgevoerd met drukrollen zodat ook deze veilig getransporteerd worden. Doordat de werkstukken op een veilige manier vast liggen kan er meer kracht op de werkstukken gezet worden en daarom is de afronding van werkstukken ook vele malen beter dan bij de gemiddelde slijpmachines.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin