RVS borstelen

U bent op zoek naar een machine waarmee RVS borstelen eenvoudig kan worden gedaan? Neem dan vandaag nog contact op met Q-fin. Ons bedrijf heeft de apparatuur in huis waarmee u eenvoudig en met grote nauwkeurigheid het borstelen van RVS uit kunt voeren. Onze machines zijn door ons speciaal ontworpen om deze werkzaamheden zo gebruiksvriendelijk uit te voeren. Neem bijvoorbeeld onze F-lijn ontbraammachines. Deze machines voor het borstelen van RVS zijn voorzien van een door ons ontwikkeld borstelhoogte volgsysteem. Hierdoor is het instellen van de machine voor uw werkzaamheden nog gebruiksvriendelijker.

RVS borstelen met Q-Fin

Onze machines zijn voorzien van traploos instelbare snelheid. Dit geldt zowel op het transport, als op de borstel of slijpkop. Hierdoor is elke mogelijke bewerking met deze machine uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u met onze machines heeft? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze producten. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze deskundige medewerkers, die u graag alles vertellen over onze systemen. Langskomen en de machines in werking bekijken behoort ook tot de mogelijkheden. Neemt u hiervoor ook gerust even contact met ons op. We maken dan een afspraak met u, waarbij u kunt zien hoe soepel onze machines werken.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin