RVS BORSTELEN

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een machine waarmee RVS borstelen eenvoudig kan worden gedaan? Dan ben je bij Q-Fin aan het juiste adres. Wij hebben verschillende machines waarmee eenvoudig en met grote nauwkeurigheid RVS geborsteld kan worden. Onze machines zijn door ons zo ontworpen, dat de werkzaamheden zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Neem als voorbeeld onze allround lijn ontbraammachines. Deze machines voor het borstelen van RVS zijn voorzien van de door ons ontwikkelde elektrische borstelhoogte compensatie. Hierdoor is het instellen van de machine voor jouw werkzaamheden nog gebruiksvriendelijker. De machines zijn snel en compact, eenvoudig te bedienen en daarnaast is een combinatie van meerdere bewerkingen in te stellen.

RVS borstelen met de machines van Q-Fin

RVS borstelen is een belangrijk onderdeel van het bewerkingsproces. Buiten dat een product esthetisch verbetert, is het ook een stuk veiliger. Een product is namelijk erg onveilig als het niet goed en nauwkeurig is afgewerkt. Dit is te voorkomen door de bewerking van metalen met de juiste machines te doen. Neem de machines van Q-Fin eens. De machines van Q-Fin zijn voorzien van traploos instelbare snelheid. Dit geldt zowel op het transport als op de borstel of slijpkop. Dit maakt het dat elke mogelijke bewerking met de machines is uit te voeren.

Bekijk onze machines

Meer oplossingen van
Q-Fin

Q-Fin biedt oplossingen voor onder andere kantenfrezen, lijn finish slijpen, kantafronding, polijsten en nog veel meer. Weten welke toepassingen nog meer worden gedaan bij Q-Fin? Bekijk onze toepassingenpagina.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze machines bieden? Op onze productenpagina is veel informatie te vinden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en onze deskundige medewerkers helpen je graag. Langskomen om de machines in werking te zien behoort ook tot de mogelijkheden. We plannen hier graag een afspraak voor in zodat je langs kunt komen en onze machines in werking zult zien.

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Patrick van Scherpenseel
Account Manager Benelux
+31 (0)6 43 06 70 05 p.scherpenseel@q-fin.nl