Lijn finish

Lijn finish

"Slijplijnen in de juiste richting op het product aanbrengen als strakke afwerking"

Het lijnfinishen van metalen plaatdelen verwijst naar het proces waarbij een consistente en gerichte afwerking wordt aangebracht op de oppervlakken van metalen plaatdelen. Dit gebeurt door middel van slijpen met een korrelgrootte naar keuze om naar wens een lineaire textuur te creëren.

Het doel van lijnfinishen is om de visuele aantrekkingskracht van de plaatdelen te verbeteren en tegelijkertijd een uniforme en professionele uitstraling te geven. Het resultaat is een oppervlak met duidelijk zichtbare lijnen of groeven die een geordend en aantrekkelijk uiterlijk bieden.

Samen voor de beste lijn finish oplossing

Met Q-Fin’s innovatieve finishing machines kunt u moeiteloos een lineaire afwerking op uw metalen plaatdelen realiseren. Door simpelweg de juiste schuurband met de gewenste korrelgrootte op de machine te plaatsen, heeft u volledige controle over uw gewenste lineaire afwerking. Ook een finish met Scotch-Brite of Trizact behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Waarom lijn finish met Q-Fin?

  • Constante lijn finish aanbrengen
  • Snel en eenvoudig wisselen van slijpband
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Flexibiliteit in verschillende lijn finish

Onze oplossing voor Lijn finish

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak