Afbraammachine

Wilt u meer weten over afbraammachines? Dan bent u bij Q-Fin aan het goede adres. De afbraammachines van Q-Fin zijn een begrip in afbramen en slijpen. Onze afbraammachines worden in Nederland ontwikkelt en worden ook in Nederland geproduceerd.In hoog tempo zijn worden onze nieuwste afbraammachines geproduceerd en gedistribueerd over de gehele wereld. Een afbraammachine die ieder zichzelf respecterend metaal bewerkingsbedrijf moet hebben. Q-Fin bepaald de standaard.
Afbraammachines met afzuiginstallatie

De machines kunnen in combinatie met een RVS natte afzuiginstallatie geleverd worden. De afbraammachines van Q-Fin zijn standaard voorzien van een vacuümsysteem en is zeer ergonomisch en economisch. Hierdoor zijn de broodnodige aanvulling op bestaande afbraammachines om de kwaliteit hoog en constant te houden. Waardoor het finishen van strippen, kokerprofielen en werkstukken perfect kan worden uitgevoerd worden op een aangepaste versie van de afbraammachine van Q-Fin.

Onze afbraammachines zijn verkrijgbaar met verschillende opties:

• Optimaal ontbramen en afronden: Schuurband – Borstel uitvoering

• Voor een perfecte afronding: Borstel – Borstel uitvoering

• Voor het perfecte finishen van strippen, kokerprofielen en werkstukken: Schuurband – Schuurband uitvoering

De Q-Fin ontbraammachines

De ontbraammachines zijn standaard voorzien van het speciaal door Q-Fin ontworpen borstelhoogte volgsysteem waardoor het instellen van en werken met onze ontbraammachines heeft geresulteerd in de meest bedieningsvriendelijke machine op de markt verkrijgbaar.

Ook zijn onze machines standaard voorzien van traploos instelbare snelheid op het transport en op de borstel en/of slijpkop waardoor alle mogelijke bewerkingen en resultaten haalbaar zijn.

Verder is standaard voorzien van vacuüm- of magneetondersteuning in de transporttafel waardoor kleinere werkstukken veilig, makkelijk en probleemloos bewerkt kunnen worden.

Bekijk onze machines

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin