Afbraammachine

In de wereld van de productie en metaalbewerking is precisie en efficiëntie van cruciaal belang. Het is hier dat de innovatieve afbraammachines van Q-Fin hun intrede doen als een baanbrekende technologische oplossing die de industrie transformeert. De geavanceerde machines van Q-Fin combineren technologie, automatisering en precisie om de afbraming van randen en oppervlakken van jouw producten naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Bekijk alle machines >

De Q-Fin afbraammachines

De afbraammachines zijn standaard voorzien van de speciaal door Q-Fin ontworpen bedieningssoftware, waardoor het instellen van en werken met onze machines heeft geresulteerd in de meest bedieningsvriendelijke machine die op de markt verkrijgbaar is.

Ook zijn onze machines standaard voorzien van traploos instelbare snelheid op de transportband en op de borstel en slijpkop, waardoor alle mogelijke bewerkingen en resultaten haalbaar zijn. Daarnaast zijn onze machines zo ingesteld dat je nooit last hebt van het inslijpen van de borstel in de transportband. Op deze manier gaan onze machines en de schuurmiddelen nog langer mee.

Verder zijn de machines van Q-Fin voorzien van vacuüm- of magneetondersteuning in de transporttafel, waardoor kleinere werkstukken veilig, makkelijk en probleemloos bewerkt kunnen worden.

Wilt u meer weten over afbraammachines? Dan bent u bij Q-Fin aan het goede adres. De afbraammachines van Q-Fin zijn een begrip in afbramen en slijpen. Onze afbraammachines worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. In hoog tempo worden onze nieuwste afbraammachines geproduceerd en gedistribueerd over de gehele wereld. Een afbraammachine die ieder zichzelf respecterend metaal bewerkingsbedrijf moet hebben. Q-Fin bepaald de standaard.

Klant verhalen

Klant verhalen

Van Bussel Metaaltechniek, Asten

Voor Van Bussel Metaaltechniek is grenzen verleggen geen doel op zich, maar eerder een continu streven naar verbetering en innovatie. In deze klantenvideo delen zij hun ervaringen met ons en onze machines, als een cruciale partner in het nastreven van hoogwaardige afwerking van metalen producten.

Lees meer Lees meer

Bekijk onze machines

RVS Afbraammachines met afzuiginstallatie

Q-Fin biedt rvs-afbraammachines met geïntegreerde afzuiginstallaties die uitblinken in oppervlakteafwerking. Deze machines combineren precisie, veelzijdigheid en efficiëntie. De ingebouwde afzuiginstallatie zorgt voor een stofvrije werkomgeving en verhoogt de veiligheid voor werknemers, waardoor externe afzuigsystemen overbodig worden. Q-Fin’s machines kunnen diverse materialen bewerken, waaronder roestvrij staal, aluminium en kunststoffen, en leveren consistente hoogwaardige afwerkingen. De geavanceerde bedieningsopties, zoals touchscreen en programmeerbare instellingen, bieden maximale controle en nauwkeurigheid. Als u op zoek bent naar hoogwaardige afbraammachines die voldoen aan moderne productie-eisen, biedt Q-Fin de oplossing.

 

Q-Fin
A Competitive
Edge

Bij Q-Fin doen we graag dingen anders. Waarom? Omdat je nooit de grootste zult worden als je alleen naar anderen kijkt. Voor ons is de beste worden geen doel op zich. Maar het concurrentievoordeel dat je behaalt door met onze machines te werken, is dat wel.

We helpen organisaties die een blijvende indruk willen maken. Degenen die geloven dat eenvoudige productieprocessen geen obstakels zijn, maar kansen om zich te onderscheiden van de rest. Net zoals wij er ook naar streven om op te vallen.

Over Q-Fin