Microjoints

Microjoints

"Uitstekende lasverbindingen aan de zijkant van een product verwijderen"

Het verwijderen van microjoints verwijst naar het proces waarbij zeer kleine lasverbindingen of microlassen worden geëlimineerd of gladgestreken. Microjoints zijn zeer kleine lasnaden die ontstaan tijdens het lassen van metalen componenten, meestal op microscopische schaal. Microjoint verbindingen zijn een handige manier om kleine snijdelen aan de plaat verbonden te houden, zodat ze niet in het snijbed vallen.

Het verwijderen van de microjoints houdt in dat deze scherpe uitsteeksels aan de buitenrand van het product worden verwijderd. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de uitsteeksels letsel veroorzaken bij mensen die met het materiaal werken en om de kwaliteit en functionaliteit van het bewerkte onderdeel te verbeteren.

Samen voor de beste oplossing in microjoints verwijderen

Q-Fin biedt de SkipJoint, een geavanceerde machine die is ontworpen voor het efficiënt verwijderen van microjoints in metalen componenten, waaronder staal, aluminium en roestvrijstalen platen, na snijprocessen zoals laser-, plasma- en waterstraalsnijden. De SkipJoint is specifiek ontworpen om nauwkeurig en effectief microjoints te verwijderen, waardoor het de ideale keuze is voor productieprocessen waar precisie en oppervlakteafwerking van essentieel belang zijn. Deze machine is kosteneffectief, snel en gebruiksvriendelijk, en draagt bij aan het verbeteren van de algehele kwaliteit van uw producten door het elimineren van scherpe uitsteeksels.

Contact

Waarom microjoints met Q-Fin?

  • Moeiteloos microjoints verwijderen
  • Zorgt voor constante kwaliteit
  • Geen ongewenste afronding
  • Snelle bewerkingstijden

Onze oplossing voor Microjoints

Ontdek onze andere toepassingen