Robots

Robots

Volledig automatisch laden en/of lossen.

De RC1200 Robot Cell revolutioneert uw werkstroom door het automatiseren van het laden en lossen van plaatdelen. Ervaar verhoogde efficiëntie, verminderde arbeidskosten en verbeterde veiligheid met naadloze, volledig automatische handelingen.

Onze RC1200 Robot Cell heeft geavanceerde functies, waaronder een 3D-vision-camera voor nauwkeurige productherkenning. Zijn flexibele grijper biedt zowel vacuüm- als magnetische bevestigingsopties voor veelzijdige handling. Daarnaast zijn onze robots volledig controleerbaar via een API-verbinding, wat zorgt voor naadloze integratie in uw geautomatiseerde processen. Verhoog uw productiecapaciteiten vandaag nog met de RC1200.

Samen voor de beste handlingoplossingen

Q-Fin excelleert in het bieden van geavanceerde handlingoplossingen voor onze ontbraammachines. Ons aanbod omvat (retour) transportbanden, robotische systemen en een draaistation. Deze oplossingen optimaliseren de workflow, verminderen de arbeidskosten en garanderen hoogwaardige ontbraming bij staal, aluminium en roestvrij staal. Verbeter de afwerking van uw metalen componenten met Q-Fin.

Contact

Waarom robots met Q-Fin?

  • Automatiseer je productieproces
  • Volledig bestuurbaar via API-koppeling
  • Gripper met vacuum- of magneetfixering
  • Integreer met uw AGV-systeem

Onze oplossing voor Robots

Ontdek onze andere toepassingen