Robots

Robots

Volledig automatisch laden en/of lossen.

De RC1200 Robot Cell revolutioneert uw werkstroom door het automatiseren van het laden en lossen van plaatdelen. Ervaar verhoogde efficiëntie, verminderde arbeidskosten en verbeterde veiligheid met naadloze, volledig automatische handelingen.

Onze RC1200 Robot Cell heeft geavanceerde functies, waaronder een 3D-vision-camera voor nauwkeurige productherkenning. Zijn flexibele grijper biedt zowel vacuüm- als magnetische bevestigingsopties voor veelzijdige handling. Daarnaast zijn onze robots volledig controleerbaar via een API-verbinding, wat zorgt voor naadloze integratie in uw geautomatiseerde processen. Verhoog uw productiecapaciteiten vandaag nog met de RC1200.

Samen voor de beste handlingoplossingen

Q-Fin excelleert in het bieden van geavanceerde handlingoplossingen voor onze ontbraammachines. Ons aanbod omvat (retour) transportbanden, robotische systemen en een draaistation. Deze oplossingen optimaliseren de workflow, verminderen de arbeidskosten en garanderen hoogwaardige ontbraming bij staal, aluminium en roestvrij staal. Verbeter de afwerking van uw metalen componenten met Q-Fin.

Contact

Waarom robots met Q-Fin?

  • Automatiseer je productieproces
  • Volledig bestuurbaar via API-koppeling
  • Gripper met vacuum- of magneetfixering
  • Integreer met uw AGV-systeem

Onze oplossing voor Robots

Ontdek onze andere toepassingen

Test uw product in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een van onze machines, maar wilt u deze eerst in actie zien? Plan dan een vrijblijvende demonstratie in onze showroom. Als alternatief kunt u ook uw eigen producten naar ons sturen voor een demonstratie op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie, en we zullen met u in contact komen over data en mogelijkheden.

Maak een afspraak