Q-Fin-ontbraammachine-F200-test
Q-Fin-ontbraammachine-F200-XL
Q-Fin-ontbraammachine-F600
Q-Fin-ontbraammachine-F1200
Q-Fin-ontbraammachine-WES
Q-Fin-ontbraammachine-TopGrinder

Ontbraammachine

Zoek niet langer naar een ontbraammachine. Bij Q-Fin leveren we de perfecte ontbraammachines. Q-Fin ontwikkeld en bouwt de ontbraammachines in eigen huis in Nederland en kan deze ontbraammachines leveren met korte levertijden. Uiteraard bent u voor service aan deze ontbraammachine ook bij ons aan het goede adres. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze machines? Op onze website kun je alle informatie vinden.
De Q-Edge norm voor afronding

Voor de ontbraammachines die ook slijpen hanteren wij voor de afronding de Q-Edge norm. Hierbij zorgen we dat alle randen, gaten en sparingen, zowel groot als klein worden voorzien van een egale constante radius. Hiermee lanceert Q-Fin een nieuw begrip in ontbraammachines. Full option is our standard. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en service zijn kernwaarden die verbonden zijn aan de ontbraammachines van Q-Fin. Heeft u werkstukken met afmetingen 20├Ś20 tot 200 mm breed? Deze zijn uitermate geschikt om te bewerken om deze ontbraammachines. Meer weten over onze ontbraammachines? Bekijk ze dan hier

Q-KC (Q-Fin Kennis Centrum)

Q-Fin is voorloper op het gebied van het ontbramen, slijpen en afronden van metalen onderdelen. Als organisatie zijn wij continu bezig met het door ontwikkelen van onze machines en het verzamelen van technische data. Op basis hiervan breiden wij ons kennisniveau steeds verder uit en optimaliseren wij onze producten.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze machines, dan brengen wij u graag in contact met onze referenties. Maar, nog liever ontvangen wij u in onze showroom. We tonen u dan alle mogelijkheden die onze machines bieden en geven antwoord op al uw vragen. Desgewenst testen wij uw eigen producten op onze machines.